Køkken

Køkkenet er hjemmets mest centrale rum. Hos JAD Design er vi overbevist om, at køkkenet skal tilpasses rummet og ikke omvendt. Du får besøg af os, vi måler op, sørger for at kigge design-ønsker sammen med dig og vurdere materialer i forhold til køkkenets brug. Skal det være slidstærke overflader eller er den æstetiske udformning i front?

Specialdesignede totalløsninger

Vi leverer køkkener til alle behov – lige fra den lille intime lejlighed til det store landkøkken.

Vi tilpasser dit køkken med nænsom hånd og indbygger de behov, du har for, hvordan du bruger dit køkken bedst. Et køkken skal også passe til dig, for det er dig, der skal bruge det i mange år frem.

Vi udvælger – sammen med kunden – de helt rigtige elementer, farver, flader og typer. Alt afhængigt af ønsker. Vi monterer, tilpasser og sikrer lækkert finish på alle dele af dit køkken, så alt spiller perfekt sammen før vi forlader det igen.

Vi har mange års erfaring med tilpasning og indretning af køkkener, og kan derved give de helt rigtige råd samt den bedste sparring ved valg af elementer som opvaskemaskine, håndvask armaturer, bordplader, skabe, skabslåger, skuffer, hylder, ophæng og meget meget mere.